SocialChallenges.eu предлага грант от 30000 евро за социални предприемачи от Европа

Платформата SocialChallenges.eu работи с пълна пара! На нея са публикувани 30 социални предизвикателства от цяла Европа, които очакват своите решения. Описаните проблеми са различни и са отделени в специфични категории, но всички те имат нещо общо – проблем, с който местната общественост от съответния регион се бори. За този, който предложи решение, има неустоимо предложение – възможността да получи грант от 30 000 евро, с който да разработи решението.

Наближава крайния срок за предприемачи, които вече имат отговор на първата вълна публикувани предизвикателства. До 21 декември можете да предложите Вашето решение. Разгледайте предизвикателствата на https://www.socialchallenges.eu/ и вижте дали вие можете да ги разрешите и да спечелите гранта. Ако Вие сте дългоочаквания Супергерой, можете да кандидатствате с Вашето решение онлайн. Ето и видео-урок как става подаването на бизнес идеи стъпка по стъпка (примерно).

Целта на платформата SocialChallenges.eu е да подпомогне предизвикателствата, пред които са изправени различни региони в Европа да получат максимално широк отзвук и да привлекат предприемачи, които да ги разрешат. От своя страна, предприемачите получават достъп до платформа, с помощта на която да разширят своя бизнес, да намерят нови клиенти и да подобрят своето бизнес влияние в социален и екологичен аспект.

Актуална информация можете да намерите и в Twitter  и фейсбук.  

За повече информация, можете да свържете и с местното звено за информация:

Русенска търговско-индустриална камара
България, Русе 7000, бул. Фердинанд 3А
Тел: +359 82 825 875
gancheva@rcci.bg

 
Публикувана 11 Декември 2017 г. 12:12:44
 Новини

19 Април 2018
Състезание „Green Talents 2018“ стартира
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
21 Февруари 2018
Национални дни на кариерата- 2018
още...

Още новини