Проведе се Национален уъркшоп за прилагане на инструментариум за подпомагане на обучение чрез работа в модния сектор в Търговище

Русенска търговско-индустриална камара, в партньорство с ПГО "Недка Иван Лазарова", проведе Национален уъркшоп за прилагане на инструментариум за подпомагане на обучение чрез работа в модния сектор. Събитието се проведе на 25.06 в гр. Търговище с участието на представители на професионалните гимназии по лека промишленост, бизнеса и институции, отговорни за професионалното образование и обучение, в рамките на инициатива на Националната асоциация на училищата по мода /НАУМ/.

Участниците в обучението бяха запознати с резултатите от проекта – Инструментариум за подкрепа на изпълнението и провеждането на програми за обучение чрез работа, и Насоки и инструменти за осигуряване на качество при провеждане на обучение чрез работа.

Проект "E&E Fashion - Партньорство образование-заетост за начално професионално обучение в модния сектор" е насочен към подобряване провеждането на обучение чрез работа в модния сектор посредством разработване на инструментариум за практическа подкрепа на всички етапи на професионалното образование и обучение.

 
Публикувана 27 Юни 2018 г. 9:06:25
 Новини

05 Юли 2018
НОИ напомня, че от 01.07.2018 влязоха в сила помени в КТ
още...
01 Юни 2018
С 5 млрд. лв. намаляха парите в касите на фирмите след проверките на НАП
още...
13 Март 2018
Корпоративните декларации се подават само по електронен път
още...
13 Март 2018
Два дни за фирмите да подадат в НАП данни за платени доходи на физически лица
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...

Още новини