Русенска търговско-индустриална камара бе домакин на Google "Дигитален гараж"

Русенска търговско-индустриална камара имаше удоволствието да е домакин на иновативната програма на Google - "Дигитален гараж", насочена към развитие на дигиталните компетенции в сферата на онлайн маркетинга. Безплатният семинар събра на едно място ентусиасти, бизнесмени и и дори специалисти, любопитни да почерпят информация от най-добрите в областта. 

РТИК имаше възможността да представи и два свои проекта в областта на дигиталните компетенции. Бяха презентирани проектите "DiTEM - Дигитална трансформация на европейските малки и микро предприятия", и "Restart 4.0 - Дигитални обучителни инструменти за насърчаване на Индустриална революция 4.0 в ЕС". "DiTEM" предоставя обучителна онлайн платформа, чрез която неспециалисти могат да придобият умения в 6 сфери на дигиталните компетенции; платформата е напълно безплатна, и е достъпна на адрес http://ditem.erasmusplus.website/ 

"Restart 4.0" е насочен към развиване на уменията на заетите в индустриите, чрез които ще могат да се подготвят за цялостната дигитализация на бизнеса в близко бъдеще (позната като Четвърта индустриална революция). Обученията по този проект предстои да започнат през следващата година.

 
Публикувана 31 Октомври 2018 г. 10:10:50
 Новини

13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
13 Ноември 2018
БТПП организира дискусионен форум "Дигитални предизвикателства пред съвременните компании"
още...
25 Октомври 2018
Наближава крайният срок за деклариране на дължимият авансов данък върху ДФЛ
още...
23 Октомври 2018
Посолството на Казахстан в София и БТПП организират информационна презентация
още...
22 Октомври 2018
Близо 18 000 земеделци декларираха доходите си за месец
още...

Още новини