7 града ще бъдат обхванати от нов проект в подкрепа на предприемачите

Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата работят по проект "Предприемачеството - пряк път към успеха", който има за цел да подпомогне хора с бизнес идеи да пристъпят към тяхната реализация. Проектът ще предложи безплатно обучение и индивидуални консултации, като ще бъде почерпен опит най-добрите в бранша. 

Градовете, които ще бъдат посетени от нашите експерти, са Русе, Разград, Свищов, Силистра, Габрово, Велико Търново и Елена. 

Обучението ще започне в първата половина на 2019 г., и ще включва теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Нашите експерти ще споделят информация относно методите за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Обучението ще постави акцент върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешно завършване на курса ще бъдат издадени сертификати за премината подготовка по предприемачество, и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

 
Публикувана 23 Ноември 2018 г. 14:11:46
 Новини

14 Януари 2019
Процедура "Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия" ще бъде представена на 16.01.2019г. в Русе
още...
14 Декември 2018
Бизнес делегация до Намибия, Мозамбик и Кения, 21-26 януари 2019
още...
13 Ноември 2018
НАП напомня за модификация или подмяна на фискалните устройства на регистрираните по ДДС фирми
още...
28 Февруари 2018
Бизнес форум с двустранни срещи България – Катар
още...
10 Ноември 2017
Българо-турски агробизнес форум
още...

Още новини