7 града ще бъдат обхванати от нов проект в подкрепа на предприемачите

Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата работят по проект "Предприемачеството - пряк път към успеха", който има за цел да подпомогне хора с бизнес идеи да пристъпят към тяхната реализация. Проектът ще предложи безплатно обучение и индивидуални консултации, като ще бъде почерпен опит най-добрите в бранша. 

Градовете, които ще бъдат посетени от нашите експерти, са Русе, Разград, Свищов, Силистра, Габрово, Велико Търново и Елена. 

Обучението ще започне в първата половина на 2019 г., и ще включва теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Нашите експерти ще споделят информация относно методите за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Обучението ще постави акцент върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешно завършване на курса ще бъдат издадени сертификати за премината подготовка по предприемачество, и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Проект "Предприемачеството - пряк път към успеха" се реализира с финансовата подкрепа на Европейския съюз, по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

 
Публикувана 23 Ноември 2018 г. 14:11:46
 Новини

18 Март 2019
Бизнес делеагция в Будапеща, 15-16 април 2019г.
още...
15 Март 2019
Завод "Найден Киров" представя европейски проект за повишаване на енергийната си ефективност
още...
28 Февруари 2019
БТПП, АИКБ и БСК организират кригла маса на тема "ЗА конкурентоспособна и просперираща българска икономика"
още...
23 Януари 2019
Ще бъде създаден комитет за търговия, в рамките на Смесената междуправителствена българо-иранска комисия за икономическо сътрудничество
още...
23 Януари 2019
Нов разширен прием на заявления от родители за осигуряване на детегледачи
още...

Още новини